Икони
Вашата поръчка

Икони на Свети Петър

Икони на свети Петър - уникални православни рисувани икони, позлатени, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно и т.н.

Икона на Свети Петър - позлатена
-25 %
Икона св. Петър - апостол Петър е изографисан върху ръчно изработена икона с позлатен фон.Всяко лято на 29 юни, ние православните християни възпоменаваме двама от първенците на църквата Петър и Павел. Петър е роден във Витсаида, близо до Генезаретското езеро, където той и брат му Андрей са упражнява..
199.00лв. 149.00лв.
Икона на Свети Петър - ръчна изработка
-20 %
Икона на св. апостол Петър - ученикът на Христос е изографисан върху ръчно изработена икона по всички правила на канона.Свети Петър е познат и като Симон и е един от дванадесетте апостоли на Исус; католическата църква го смята за първия папа, а православните християни го наричат Първовърховни. Роден..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети Петър - състарена
-22 %
Икона на св. Петър - ръчно изработена икона със състарен фон.Свети Петър, Кифа или Свети апостол Петър Първовърховни, един от дванадесетте апостоли на Исус Христос е сред първите водачи на ранната Църква, сам посочен от Христос като "камъкът, на който ще се изгради Църквата". Всички древни християн..
229.00лв. 179.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)