Икони
Вашата поръчка

Икони на Свети Петър

Икони на свети Петър - уникални православни рисувани икони, позлатени, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно и т.н.

Икона на Свети Петър - позлатена
-25 %
Всяко лято на 29 юни, ние православните християни възпоменаваме двама от първенците на църквата Петър и Павел. Петър е роден във Витсаида, близо до Генезаретското езеро, където той и брат му Андрей са упражнявали риболовната професия, заедно с двама други апостоли, Яков и Йоан Зеведееви. Големи са д..
199.00лв. 149.00лв.
Икона на Свети Петър - ръчна изработка
-20 %
Свети Петър е познат и като Симон и е един от дванадесетте апостоли на Исус; католическата църква го смята за първия папа, а православните християни го наричат Първовърховни. Роден в Галилея, той е рибар от Капернаум призван от Иисус заедно с брат си Андрей да Го последват. Не са малко споменванията..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети Петър - състарена
-22 %
Свети Петър, Кифа или Свети апостол Петър Първовърховни, един от дванадесетте апостоли на Исус Христос е сред първите водачи на ранната Църква, сам посочен от Христос като "камъкът, на който ще се изгради Църквата". Всички древни християнски църкви почитат Петър като главен светец и като основател ..
229.00лв. 179.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)