Икони
Вашата поръчка

Икони на Свети Димитър

Икони на Св. Димитър на най-изгодни цени от нашия онлайн магазин и директно от майсторите зографи. Вижте различните варианти икони на Св. Димитър Солунски: рисувани икони на Свети Димитър, икона на Свети Димитър на кон, икона на Свети Димитър Чудотворец, златни и сребърни икони на Свети Димитър и т.н.

Икона на Свети Димитър - автентично състаряване
-20 %
Икона на св. Димитър - автентично състарена икона по кракле методиката. Този вид техника придава на образа един класически вид и правдоподобност за хората, които търсят старинен изглед на иконата.Димитър Солунски е християнски великомъченик, но воин приживе в римската армия. Не се подава на заповеди..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Свети Димитър - ръчна изработка
-20 %
Икона на св. Димитър на син фон, по класически иконописна традиция, изцяло ръчна изработка, която създава автентичен вид на произведението.Иконите на свети Димитър са няколко вида, едната е на червен кон с меч или копие в ръка и убиващ звяр; друго по известно изображение е когато е изобразен сам, ка..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети Димитър - със златен фон
-25 %
Икона на св. Димитър - един от обичаните светии в България е изобразен на златен фон, който усилва усещането за неговия авторитет и неговата слава заради делата му извършени в името Христово. Икона свети Димитър на кон изобразява един от най-обичаните светии в България. Възседнал червен кон и с воен..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)