Икони
Вашата поръчка

Икони на Света Злата Мъгленска

Икони на света Злата Мъгленска - уникални рисувани и ръчно изработени икони от нашите майстори зографи на най-изгодни цени онлайн.

Икона на Света Злата Мъгленска - ръчна изработка
-20 %
Злата Мъгленска е великомъченица на християнската вяра изтърпяла невиждани мъчения в нейната моминска възраст. Тя се родила в село Слатино, в земите на Mъгленска епархия, в днешна северна Гърция. През 18 век обаче, турската власт още била много силна на територията и нейните представители безчинства..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Света Злата Мъгленска - ръчна изработка със златен фон
-25 %
Страшен и тежък е живота на великомъчениците понесли мъченията и смъртта в името на Христос. Такава била и съдбата на Злата Мъгленска, която се родила в село Слатино в пределите на южна България през 18 век, когато турските поробители още властвали на Балканите. Макар от бедно семейство, тя изучила..
199.00лв. 149.00лв.
Икона на Света Злата Мъгленска - ръчно състаряване
-20 %
Света великомъченица Злата Мъгленска се родила в тежко време за България. Пораснала в село Слатино ( в днешна Гърция), в къщата на бедно българско семейство през втората половина на 18-ти век. Още от малка Злата била отдадена на Христовата вяра. Това и донесло много беди, защото когато млад турчин с..
249.00лв. 199.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)