Икони
Вашата поръчка

Икони на Свети Иван Рилски

Икони на Свети Иван Рилски Чудотворец - вижте уникалните ръчно изработени и майсторки изографисани икони на най-изгодни цени от нашия онлайн магазин.
При нас можете да изберете уникална икона на Св. Иван Рилски от различните варианти за ръчна изработка със златен варак, различни релефни орнаменти, рамки, платно, състарени и патенирани икони и други.  
Иконата на най-големия български светец е подхояща за подарък за всеки дом или офис, за сватба или кръщене, именни дни, за здраве и закрила на семейството и много други поводи.

Икона на Свети Иван Рилски Чудотворец - ръчна изработка
-20 %
Икона на св. Иван Рилски - ръчно изработена икона, която показва светеца закрилник на България на син фон със златен ореол.Малко са думите, с които може да се опише духовното дело на дълголетника свети Иван Рилски Чудотворец, живял по времето на най-съдбоносните събития за духовния път на България п..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети Иван Рилски Чудотворец - с фон злато
-25 %
Икона на св. Иван Рилски Чудотворец, която е изработена по всички изисквания на каночнината иконопис, а ликът на светеца е изписан върху златен фон.Светата икона на свети Иван Рилски Чудотворец изобразява небесният покровител на България; славата му обаче надхвърля българските предели и днес има хра..
199.00лв. 149.00лв.
Икона на Свети Иван Рилски Чудотворец - състарен фон
-20 %
Икона на свети Иван Рилски Чудотворец (Йоан Рилски) - иконата е ръчно изработена с техника, състаряваща избраното дърво, както подобава на старинния вид на иконите в храмовото пространство.Свети Иван Рилски е роден в дупнишкото село Скрино, в благословено време когато християнството се разпространяв..
249.00лв. 199.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)