Икони
Вашата поръчка

Икони на Св. Адриан и Наталия

Икони на светите мъченици Адраин и Наталия - православни икони, изографисани от най-добрите иконописци в България. Ръчна изработка с позлатяване и състаряване на най-изгодни цени онлайн.

Икона на Св. мчци Адриан и Наталия - ръчна изработка с позлатен фон
-25 %
Икона на св. мчци Адриан и Наталия - ръчно направена с изображение на позлатен фон.В православната икона на свети мъченици Адриан и Наталия са изобразени съпруг и съпруга от Никомедия, които дали живота си за Христовата вяра. Адриан първо бил езичник, но след като видял чудния свят на християнската ..
199.00лв. 149.00лв.
Икона на Св. мчци Адриан и Наталия - ръчна изработка със състаряване
-20 %
Икона на свети мъченици Адриан и Наталия - ръчна изработка върху състарено дърво.Адриан е родом от Никомедия и веднъж налюдавал как римската армия измъчва хора вярващи в Христос, но толкова бил впечатлен от смелостта и вярата на Христовите последователи, че публично се обявил за такъв. Това само го ..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Св. мчци Адриан и Наталия - ръчно изработена
-20 %
Икона на св. мчци Адриан и Наталия - ръчна изработка върху дърво по спазени каноничните изисквания.Икона на Адриан и Наталия, свети мъченици. Съпрузи, чествани от православната църква на 26 август. Адриан първо е бил езичник, но се обръща в християнин, за което е наказан и осъден да бъде убит с мест..
149.00лв. 119.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)