Икони
Вашата поръчка

Икони на Св. арх. Михаил и Гавриил

Икони на Светите Архангели Михаил и Гавриил - уникални православни икони с различни варианти на ръчна изработка с позлатяване, с рамки и състаряване.

Свети Архангел Михаил и Гавриил - автентично състаряване
-20 %
Икона на свети Архангел Михаил и свети Архангел Гавраил - иконата има състарен външен вид постигнат по отлична технология за обработка на иконописната дървена дъска. Много мощна икона изобразяваща двама от седемте Архангели, най-близките служители до Бога.Михаил - пратеникът воин на Бог, който ..
249.00лв. 199.00лв.
Свети Архангел Михаил и Гавриил - ръчна изработка
-20 %
Икона на св. Архангел Михаил и св. Архангел Гавраил - Архангелите са изобразени върху ръчно изработена икона, която носи в себе си духа на традициите на православната иконопис.Икона на един Архангел е много мощна, но когато са двама, нейната мощ и закрила се увеличава. В иконата Михаил и Гавраил, дв..
149.00лв. 119.00лв.
Свети Архангел Михаил и Гавриил - със златен фон
-25 %
Икона на св. Архангел Михаил и св. Архангел Гавраил - двамата висши Божии служители са изографисани върху златен завършек.Всеки, който застана пред иконата на свети Архангел Михаил и свети Архангел Гавриил , трябва да може да се обърне към ангелите и архангелите за закрила и предпазване от злите дух..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)