Икони
Вашата поръчка

Икони на Свети Климент Охридски

Икони на свети Климент Охридски - уникални православни рисувани икони, позлатени, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно.

Икона на Свети Климент Охридски - ръчна изработка
-20 %
Икона на св. Климент Охридски - иконата е изработена ръчно и изографисва Климент по каноничен начин с характерните атрибути за един такъв просветител. Всяка година на 25 ноември Православната църква отбелязва почитта си към свети Климент Охридски. Книжовник и чудотворец, Климент е един светите ..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети Климент Охридски - ръчно състарена
-20 %
Икона на св. Климент Охридски - за да се създаде този вид на иконата, тя е състарена ръчно, което като визия, сякаш връща гледащия я към старите времена, когато се е създавала българската писменост, неизменно свързана с Божието слово.Свети Климент Охридски е един от светите Седмочисленици, един от н..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Свети Климент Охридски - с позлатен фон
-25 %
Икона на св. Климент Охридски - светията просветител е изографисан върху златен фон на ръчно обработено дърво специално за иконата.Свети Климент Охридски е един от светите Седмочисленици, един от най-приближените до светите братя Кирил и Методий. Делото на Климент е книжовно, но има сведения за него..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)