Menu
Your Cart

Икони на Свети Климент Охридски

Икони на свети Климент Охридски - уникални православни рисувани икони, позлатени, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно.

Икона на Свети Климент Охридски - ръчна изработка
-20 %
Model: 1075-1
Всяка година на 25 ноември Православната църква отбелязва почитта си към свети Климент Охридски. Книжовник и чудотворец, Климент е един светите Седмочисленици – хората просветили цели народи в Божието слово и позволили им да се обслужва богослужението на разбираем език. За Климент се знае от житията..
119.00 лв. 149.00 лв.
Икона на Свети Климент Охридски - ръчно състарена
-20 %
Model: 1075-3
Свети Климент Охридски е един от светите Седмочисленици, един от най-приближените до светите братя Кирил и Методий. Делото на Климент е книжовно, смята че е първият епископ, проповядвал на старобългарски език като следствие от създаването на книжовната писменост. Оскъдни са знанията за неговия живот..
199.00 лв. 249.00 лв.
Икона на Свети Климент Охридски - с позлатен фон
-25 %
Model: 1075-2
Свети Климент Охридски е един от светите Седмочисленици, един от най-приближените до светите братя Кирил и Методий. Делото на Климент е книжовно, но има сведения за негова чудотворна дейност. От Теофилакт Охридски, знаем че е първият епископ проповядвал на старобългарски език като следствие от създа..
149.00 лв. 199.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.