Икони
Вашата поръчка

Икони на Света Марина

Икони на Св. Марина - уникални православни рисувани икони, позлатени, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно и т.н.

Икона на Света Марина - автентично състаряване
-20 %
Икона на света Марина – мъченицата е изписана върху ръчно състарена икона.  Света Марина е мъченица много почитана от българския народ. Тя има нелеката съдба да се роди в семейство на езичници и когато приема християнството, самият ѝ баща се отрича от нея. По-късно когато областният управи..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Света Марина - ръчна изработка
-20 %
Икона на света Марина – мъченицата е изписана върху ръчно изработена икона по каноничната традиция.  Света Марина се ражда в семейството на езически жрец, в древния град Антиохия Писидийска. Тя се ражда във времена на големи гонения срещу християнството, въпреки това, още като малолетна де..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Света Марина - със златен фон
-25 %
Икона на света Марина – мъченицата е изписана върху позлатен фон.  Света мъченица Марина е много почитана светица не само в България, но и на Балканите и дори на запад, където се среща и под името Маргарита. За нейното житие знаем от един вярващ човек Теотим¸ който като свидетел описал вид..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)