Икони
Вашата поръчка

Поради струпване на поръчки ще имаме забавяне от над 30-45 дни! Моля да ни извините за неудобството!

Икони на Света Марина

Икони на Св. Марина - уникални православни рисувани икони, позлатени, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно и т.н.

Икона на Света Марина - автентично състаряване
-20 %
Света Марина е мъченица много почитана от българския народ. Тя има нелеката съдба да се роди в семейство на езичници и когато приема християнството, самият ѝ баща се отрича от нея. По-късно когато областният управител и гонител на християните се влюбва в нея, тя му признава за любовта си към Христа...
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Света Марина - ръчна изработка
-20 %
Света Марина се ражда в семейството на езически жрец, в древния град Антиохия Писидийска. Тя се ражда във времена на големи гонения срещу християнството, въпреки това, още като малолетна девойка, тя приема християнството. Когато баща разбира за това, започват не леки времената за нея. Първият гонит..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Света Марина - със златен фон
-25 %
Света мъченица Марина е много почитана светица не само в България, но и на Балканите и дори на запад, където се среща и под името Маргарита. За нейното житие знаем от един вярващ човек Теотим¸ който като свидетел описал видяното от мъченията на девойката. За Марина научаваме, че е родена в семейство..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)