Икони
Вашата поръчка

Икони на Свети Василий

Икони на свети Василий Велики - уникални православни рисувани икони, позлатени, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно и т.н.

Икона на Свети Василий Велики - автентично състаряване
New -20 %
Всяка година на 30 януари Православната църква отбелязва празника на светите Трима светители, трима велики първенци на Христовото Слово; съвременници, живяли в IV век в смутни и еретични за вярата времена. Празникът е такъв за тримата, защото по заслуги и духовни постижения църквата ги смята за равн..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Свети Василий Велики - ръчно изработена
New -20 %
Василий е роден в заможното семейство на Василий Стари и Емелия Кесарийска, в Кападокия, около 330 г. Родителите му са били известни с благочестието си, a дядо му по майчина линия е християнски мъченик, екзекутиран в годините преди превръщането на християнството в официална религия от Константин. То..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети Василий Велики - с фон злато
New Hot -25 %
Православната църква има трима велики първенци, съвременници Василий Велики. Григорий Богослов и Йоан Златоуст. Равни по свето дело и благословен духовен живот, всеки със своите премеждия и устои, живели през смутния 4 век след Христа. Всяка година са почитани в общ празник на 30 януари, известен ка..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Този сайт използва бисквитки