Икони
Вашата поръчка

Поради струпване на поръчки ще имаме забавяне от над 30-45 дни! Моля да ни извините за неудобството!

Икони на Свети Мартин

Вижте различните варианти на икони на свети Мартин Изповедник - рисувани, състарени, със златно покритие, за параклиси и т.н.

Икона на Свети Мартин Изповедник - автентично състаряване
New -20 %
Икона на свети Мартин Изповедник. Живял през 7 век, по времето на император Костанс. Тогава били плъзнали много ереси, сред които и тази на монотелитите. Императорът също бил от тях и когато Мартин му се противопоставил, той го наказал със заточение Иконата покровителства всички християни, пазители ..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Свети Мартин Изповедник - ръчна изработена
New -20 %
Иконата на свети Мартин Изповедник изобразява един светец живял през 7 век, като е останал в историята с ревностното си изобличаване на еретиците монотелисти. Това му е навлекло гонението поръчано от император Констанс Втори, който бил техен последовател. Мартин е бил нарочен за изменник на държава,..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети Мартин Изповедник - със златно покритие
New Hot -25 %
Папа Мартин I, известен също като Мартин Изповедник, е бил епископ на Рим от 21 юли 649 г. до смъртта си на 16 септември 655 г. Той е бил посланик на папа Теодор I в Константинопол и е избран да го наследи като папа. Той e единственият папа по време на източно римското господство на папството, чийто..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)