Икони
Вашата поръчка

Икони на света Лидия

Уникални православни икони на света Лидия - рисувани икони, позлатени, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно и т.н.

Икона на Света Лидия - автентично състаряване
-20 %
Икона на света Лидия – мъченицата е изографисана върху ръчно състарена икона.  Лидия е ранна християнка, смятана за първата такава, покръстена от апостол Павел. Това може да не е истинското ѝ име, а да идва от нейния произход от лидийските земи. В иконата се изобразява с пурпурна дреха пор..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Света Лидия - изработена ръчно
-20 %
Икона на света Лидия – мъченицата е изписана върху ръчно изработена икона по каноничната традиция.  Света Лидия Филипийска е раннохристиянска светица, за която се споменава в Деянита на Апостолите. "И една богобоязлива жена от град Тиатир, на име Лидия, която продаваше багрени платове, слу..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Света Лидия - със златен фон
-25 %
Икона на света Лидия – мъченицата е изографисана върху златист фон.  Света Лидия е жена, родом от Тиатира, живееща във Филипи, приела християнството от св. Павел; тя е почитана като светица от всички църкви, които признават култа към светците, а паметта й за източно-православните християни..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)