Икони
Вашата поръчка

Икони на света Лидия

Уникални православни икони на света Лидия - рисувани икони, позлатени, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно и т.н.

Икона на Света Лидия - автентично състаряване
-20 %
Икона на света мъченица Лидия – ранна християнка, смятана за първата такава, покръстена от апостол Павел. Това може да не е истинското ѝ име, а да идва от нейния произход от лидийските земи. В иконата се изобразява с пурпурна дреха поради данните за професията, че тя е правила пурпурни одежди..Право..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Света Лидия - със златен фон
-25 %
Света Лидия е жена, родом от Тиатира, живееща във Филипи, приела християнството от св. Павел; тя е почитана като светица от всички църкви, които признават култа към светците, а паметта й за източно-православните християни се чества на 23 март и 20 май. </br></br> За нея се споменава в Де..
199.00лв. 149.00лв.
Икона на Света Лидия -изработена ръчно
-20 %
Света Лидия Филипийска е раннохристиянска светица, за която се споменава в Деянита на Апостолите. "И една богобоязлива жена от град Тиатир, на име Лидия, която продаваше багрени платове, слушаше; и Господ й отвори сърцето да внимава на това, що говореше Павел". Заради тези думи в светото писание, тя..
149.00лв. 119.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Този сайт използва бисквитки