Икони
Вашата поръчка

Икони на Свети Виктор

Православни икони на свети мъченик Виктор - уникална ръчна изработка на икони с позлатяване, варианти с дървени рамки, рисувани на платно и т.н.

Икона на Свети мъченик Виктор - автентично състаряване
-20 %
Икона на св. Виктор - още един войник приживе, който е дал живот си за Христос. Той е изографисан върху състарена икона по традиционна технология. Иконата на свети мъченик Виктор изобразява млад воин с копие и щит, които показват, че той е бил войник приживе. Осъден е на мъченическа смърт след ..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Свети мъченик Виктор - изработена ръчно
-20 %
Икона на св. Виктор - иконата е създадена ръчно, с техника следваща изцяло каноничните норми. Свети мъченик Виктор се празнува в православния календар на 11 ноевмри заедно със света мъченица Стефанида. Виктор бил войник в римската армия, но отказал да се подчини да донесе жертвено животно на ид..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети мъченик Виктор - със златен фон
-25 %
Икона на св. Викто - мъченикът за Христовата вяра е изографисан върху дървена дъска с позлатен фон. Всяка година на 11 ноември имен ден празнуват Виктор и Виктория, в чест на светеца мъченик Виктор - воин от армията на римската империя във втори век сл. Христа. Светецът бил ревностен християнин..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)