Икони
Вашата поръчка

Икони на Света Олга

Икони на света Олга - уникални православни рисувани икони, позлатени, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно.

Икона на Света Олга - изработена ръчно
-20 %
Икона на света Олга - ликът на светицата е на син фон положен върху ръчно обработената дървена плоскост.Света Олга равноапостолна е противоречива историческа личност, чийто живот се простира в 10 век. Тя поема трона като регент на невръстния си син и преди да разбере за християнската религия, управл..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Света Олга - позлатен фон
-25 %
Икона на св. Олга на златен фон върху ръчно изработено дърво. Икона на света Олга по дело равноапостолна. Родена в началото на 10 век в град Псков. Тя се омъжва за княз Игор, великият принц на Киев. През 945 г. остава вдовица след убийството на съпруга ѝ. Синът й Святослав е само на три години, коет..
199.00лв. 149.00лв.
Икона на Света Олга - състарен фон
-20 %
Икона на света Олга равноапостолна - състарена по модерна технология, която придава още по-голяма автентичност. Покровителка на Русия, заради делото си за полагане покръстването на Киевска Рус, когато народът бил съставен от езичници..В 10 век пътува до Цариград където да получи знания за христ..
249.00лв. 199.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)