Икони
Вашата поръчка

Икони на Света Олга

Икони на света Олга - уникални православни рисувани икони, позлатени, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно.

Икона на Света Олга - изработена ръчно
-20 %
Света Олга равноапостолна е противоречива историческа личност, чийто живот се простира в 10 век. Тя поема трона като регент на невръстния си син и преди да разбере за християнската религия, управлява смело и жестоко, в духа на древните германски племена. Пътува до Константинопол, за да преговаря за ..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Света Олга - позлатен фон
-25 %
Икона на света Олга по дело равноапостолна. Родена в началото на 10 век в град Псков. Тя се омъжва за княз Игор, великият принц на Киев. През 945 г. остава вдовица след убийството на съпруга ѝ. Синът й Святослав е само на три години, което прави Олга фактически владетел. Историята разказва противоре..
199.00лв. 149.00лв.
Икона на Света Олга - състарен фон
-20 %
Икона на света Олга равноапостолна Покровителка на Русия, заради делото си за полагане покръстването на Киевска Рус, когато народът бил съставен от езичници..В 10 век пътува до Цариград където да получи знания за християнството и там се убеждава в превъзходството на тази религия, която възпитава пра..
249.00лв. 199.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)