Икони
Вашата поръчка

Икони на Свети апостол Павел

Икони на свети апостол Павел - уникални православни рисувани икони, позлатени, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно и т.н.

Икона на Свети апостол Павел - изработена ръчно
New -20 %
Иконата на свети Павел изобразява една основна фигура в християнството. Смята се, че той е най-влиятелният християнски мислител и писател на всички времена, отстъпвайки само на Исус Христос. Павел също така играе важна роля за утвърждаването на ранното християнство като доминираща религия в Европа. ..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети апостол Павел - ръчно състаряване
New -20 %
Икона на свети апостол Павел Първоначално гонител с еврейска кръв, който преследва християните, но озарен от Бога, се обърща на тяхна страна и се превръща в изключителна за християнството фигура.Макар да не е от учениците на Христос, той е смятан за апостол, зарад изключителните си дела за църквата...
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Свети апостол Павел - със златно покритие
New -25 %
Свети апостол Павел, роден по име Савел в град Тарс (град намиращ се на територията на днешна Турция) е възпитан като евреин. Преди да се обърне към християнството, той има силна вяра в Бога, но не познава Христовото учение и първоначално преследва християните. След чудодейното обръщане на Павел към..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)