Икони
Вашата поръчка

Икони на Свети апостол Павел

Икони на свети апостол Павел - уникални православни рисувани икони, позлатени, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно и т.н.

Икона на Свети апостол Павел - изработена ръчно
-20 %
Икона на св. Павел - ръчно създадена икона с изписване според каноничните принципи.Иконата на свети Павел изобразява една основна фигура в християнството. Смята се, че той е най-влиятелният християнски мислител и писател на всички времена, отстъпвайки само на Исус Христос. Павел също така играе важн..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети апостол Павел - ръчно състаряване
-20 %
Икона на св. Павел - ликът на светия апостол е изографисан върху състарено дърво по кракле технологията.Първоначално гонител с еврейска кръв, който преследва християните, но озарен от Бога, се обърща на тяхна страна и се превръща в изключителна за християнството фигура.Макар да не е от ученицит..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Свети апостол Павел - със златно покритие
-25 %
Икона на св. Павел - изографисване на светеца върху фон със златно покритие.Свети апостол Павел, роден по име Савел в град Тарс (град намиращ се на територията на днешна Турция) е възпитан като евреин. Преди да се обърне към християнството, той има силна вяра в Бога, но не познава Христовото учение ..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)