Икони
Вашата поръчка

Икони на Свети Спиридон

Вижте различните варианти на икони на свети Спиридон Тримитунтски Чудотворец - рисувани, състарени, със златно покритие, за параклиси и т.н.

Икона на Свети Спиридон Тримитунтски - изработена ръчно
-20 %
Икона на св. Спиридон - ръчно изработена икона, която носи всички качества на ръчната изработка и каноничната иконопис.Иконата на Спиридон Тримитунтски изобразява един изключителен човек, роден в 3-4 век в Кипър. Наричан Чудотворец заради многобройните си чудеса извършени приживе. Той обаче е бил и ..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети Спиридон Тримитунтски - ръчно състаряване
-20 %
Икона на св. Спиридон - иконата има автентичен състарен вид благодарение на кракле методиката приложена за изработката.Спиридон е роден в Аскея, в Кипър. Той е пастир и е известен с голямото си благочестие. Жени се и има една дъщеря, Ирен. След смъртта на съпругата си Спиридон влиза в манастир, а дъ..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Свети Спиридон Тримитунтски - с позлатен фон
-25 %
Икона на св.Спиридон Тримитунтски - светецът е изографисан върху златен фон, който подсилва духовното начало на иконата.Един от най-известните християнски светци на 4 век, заради много ти счудеса извършени в името Христово. Роден е на о-в Кипър във времето на Константин Велики, когато християнството..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)