Икони
Вашата поръчка

Икони - библейски сцени

Икони с празнични и библейски сцени - рисувани икони, ръчна изработка, златни икони на изгодни цени онлайн.
Икона Вход Господен в Йерусалим - ръчна изработка
-20 %
Икона Вход Господен в Йерусалим – изцяло ръчна изработка, създаваща впечатляващо качество на самата иконаИма един ден от годината, в който Христос е посрещнат с възгласи Осанна. Хората от Йерусалим посрещат с радостни възгласи Спасителя. Само ден по-рано, той е възкресил Лазар от мъртвите и мълва..
149.00лв. 119.00лв.
Икона Вход Господен в Йерусалим - ръчно състаряване
-20 %
Икона Вход Господен в Йерусалим – състарена икона, за да напомня за автентичните икони от старите манастири. Изобразява как Христос възседнал едно осле, докато влиза в "Божия град". ..
249.00лв. 199.00лв.
Икона Вход Господен в Йерусалим - с фон злато
-25 %
Икона Вход Господен в Йерусалим на златен фон е традиционна православна икона, която изобразява влизането на Исус в Йерусалим. Именно влизането на Христос в града дава началото на страстната седмица за всички християни по света. Иконата показва Исус, яздещ магаре, а образът може да се тълк..
199.00лв. 149.00лв.
Икона на Светото семейство - ръчна изработка
-20 %
Икона на Светото Семейство - иконата в православен стил е изработена изцяло ръчно както подобава Канона.Светото семейство се състои от Младенецът Христос, от Мария и Йосиф. На 21 ноември всяка година православната църква отбелязва празника на Въведение Богородично. Това е денят, на който се чества Х..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Светото семейство - ръчно състаряване
-20 %
Икона на Светото Семейство - Йосиф и Дева Мария са заедно с Младенецът Христос върху иконата, която е автентично състарена.Светото семейство няма специален празник в Православната църква. То се състои от Иисус като Младенец, Дева Мария и баща му Йосиф. Иконата изобразява тримата като символ на задру..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Светото семейство - с фон злато
-25 %
Икона на Светото Семейство - Младенецът Христос, Йосиф и Мария са върху иконата ръчна изработка върху златен фон.Христос, Богородица и Йосиф бащата на Иисус, съставляват Светото семейство. Иконата е символ на съпружеското съдружие в отглеждането на детето и в премеждията, което семейство трябва да и..
199.00лв. 149.00лв.
Икона Разпятие Христово - ръчно изработена
-20 %
Икона на Разпятие Христово - ръчно изработена икона на най-тежкия момент от земната съдба на Спасителя.Кръстът е най-разпознаваемият символ на Христос сред всички християни по земята. Не е случайно, защото той символизира най-тежкия миг от Евангелието, мигът в който цялата земя се разтриса, Христос ..
149.00лв. 119.00лв.
Икона Света Троица - ръчно изработена
-20 %
Икона на Св. Троица - изцяло ръчна изработка, която показва Троицата върху син фон със златни ореоли. Иконата на света Троица, показва триединството на Бог, Светия Дух и Сина Божий, но изрисувана според канона на Православната църква. Освен това иконата представя честването на старозаветен празник П..
149.00лв. 119.00лв.
Икона Света Троица - с позлатен фон
-25 %
Икона на Св. Троица - праваославна иконопис създадена по каноничните норми, на златен фон както подобава на сюжета на иконата. Иконата свързана със света Троица, изобразява конкретно събитие, случило се на еврейския празника Петдесетница. По време на събиране на апостолите и тяхната молитва за Христ..
199.00лв. 149.00лв.
Икона Света Троица - състарен фон
-20 %
Икона на Св.Троица - православна икона създадена с технологията кракле за умишлено състарен фон. Всяка година, на празника Петдесетница, църквата отбелязва своето символично рождение. Тогава по време на стария юдейски празник, в храма където се молели учениците на Иисус Христос, под формата на огне..
249.00лв. 199.00лв.
Икона Кръщение Господне - ръчно изработена
-20 %
Икона Кръщение Господне - перфкетна ръчна изработка по каноничните изисквания. Иконата на Богоявление изобразява евангелското събитие, в което нашия Спасител Иисус Христос докато е кръщаван от Йоан Кръстител, е посетен от Светия Дух. Този момент се води началото на влизането на Божието Слово във Син..
149.00лв. 119.00лв.
Ако търсите уникална икона, която не е налична в нашия каталог, ние можем да я направим по поръчка специално за вас. Нашата екип от опитни иконописци е готов да създаде персонализирана икона, която отговаря на вашите желания и изисквания.За да получите своята икона по поръчка, просто ни изпратете ви..
0.00лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)