Икони
Вашата поръчка

Икони - библейски сцени

Икони с празнични и библейски сцени - рисувани икони, ръчна изработка, златни икони на изгодни цени онлайн.
Икона Вход Господен в Йерусалим - ръчна изработка
New -20 %
Икона Вход Господен в Йерусалим – изцяло ръчна изработка, създаваща впечатляващо качество на самата иконаИма един ден от годината, в който Христос е посрещнат с възгласи Осанна. Хората от Йерусалим посрещат с радостни възгласи Спасителя. Само ден по-рано, той е възкресил Лазар от мъртвите и мълва..
149.00лв. 119.00лв.
Икона Вход Господен в Йерусалим - ръчно състаряване
New -20 %
Икона Вход Господен в Йерусалим – състарена икона, за да напомня за автентичните икони от старите манастири. Изобразява как Христос възседнал едно осле, докато влиза в "Божия град". ..
249.00лв. 199.00лв.
Икона Вход Господен в Йерусалим - с фон злато
New -25 %
Икона Вход Господен в Йерусалим на златен фон е традиционна православна икона, която изобразява влизането на Исус в Йерусалим. Именно влизането на Христос в града дава началото на страстната седмица за всички християни по света. Иконата показва Исус, яздещ магаре, а образът може да се тълк..
199.00лв. 149.00лв.
Икона Кръщение Господне - ръчно изработена
-20 %
Икона Кръщение Господне - перфкетна ръчна изработка по каноничните изисквания. Иконата на Богоявление изобразява евангелското събитие, в което нашия Спасител Иисус Христос докато е кръщаван от Йоан Кръстител, е посетен от Светия Дух. Този момент се води началото на влизането на Божието Слово във Син..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Светото семейство - ръчна изработка
-20 %
Икона на Светото Семейство - иконата в православен стил е изработена изцяло ръчно както подобава Канона.Светото семейство се състои от Младенецът Христос, от Мария и Йосиф. На 21 ноември всяка година православната църква отбелязва празника на Въведение Богородично. Това е денят, на който се чества Х..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Светото семейство - ръчно състаряване
-20 %
Икона на Светото Семейство - Йосиф и Дева Мария са заедно с Младенецът Христос върху иконата, която е автентично състарена.Светото семейство няма специален празник в Православната църква. То се състои от Иисус като Младенец, Дева Мария и баща му Йосиф. Иконата изобразява тримата като символ на задру..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Светото семейство - с фон злато
-25 %
Икона на Светото Семейство - Младенецът Христос, Йосиф и Мария са върху иконата ръчна изработка върху златен фон.Христос, Богородица и Йосиф бащата на Иисус, съставляват Светото семейство. Иконата е символ на съпружеското съдружие в отглеждането на детето и в премеждията, което семейство трябва да и..
199.00лв. 149.00лв.
Икона Разпятие Христово - ръчно изработена
-20 %
Икона на Разпятие Христово - ръчно изработена икона на най-тежкия момент от земната съдба на Спасителя.Кръстът е най-разпознаваемият символ на Христос сред всички християни по земята. Не е случайно, защото той символизира най-тежкия миг от Евангелието, мигът в който цялата земя се разтриса, Христос ..
149.00лв. 119.00лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)