Икони
Вашата поръчка

Икони на Свети Николай

Искате да намерите оригинална и висококачествена ръчно изработена икона на Свети Николай на най-изгодна цена?  В нашия онлайн магазин ще откриете голямо разнообразие от православни икони на Св. Николай Чудотворец - от евтини дървени икони, до ръчно изработени рисувани икони и скъпи позлатени или златни икони за подарък.

Икона на Свети Николай Чудотворец - автентично състаряване
New -20 %
Икона на свети Николай Чудотворец Роден в град Мира, той живее през 3. и 4. век, по време на ужасяващите гонения над християните. Животът му е отдаден на църковното дело. Смятан за покровител на банкери, търговци, моряци, рибари, фармацевти, парфюмеристи, бъчвари, адвокати и жертви на съдебна грешка..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Свети Николай Чудотворец - ръчна изработка
New -20 %
Иконите на свети Николай Чудотворец изобразяват светеца, на когото са приписвани безброй чудеса приживе и след неговата смърт. Заради всички тези чудеса в името Христово, извършени за хора работещи различни професии, той e смятан за покровител на моряци, рибари, фармацевти, парфюмеристи, бъчвари, де..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети Николай Чудотворец - със златен фон
New -25 %
Иконата на свети Николай Мириклийски Чудотворец ни показва един предан християнин, който още в ранна възраст се обрича на Христовите думи "да продадеш имането си и да дадеш парите на бедните". Никола използва цялото си наследство, за да подпомогне нуждаещите се, болните и страдащите. Той посвещава ж..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Този сайт използва бисквитки