Икони
Вашата поръчка

Икони на Свети Николай

Искате да намерите оригинална и висококачествена ръчно изработена икона на Свети Николай на най-изгодна цена?  В нашия онлайн магазин ще откриете голямо разнообразие от православни икони на Св. Николай Чудотворец - от евтини дървени икони, до ръчно изработени рисувани икони и скъпи позлатени или златни икони за подарък.

Икона на Свети Николай Чудотворец - автентично състаряване
-20 %
Икона на св. Николай Чудотворец - светията с най-много извършени чудеса в името Христово е изобразен върху умишлено състарена икона.Роден в град Мира, той живее през 3. и 4. век, по време на ужасяващите гонения над християните. Животът му е отдаден на църковното дело. Смятан за покровител на банкери..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Свети Николай Чудотворец - ръчна изработка
-20 %
Икона на св. Николай Чудотворец - ликът на светията е изписан върху ръчно изработена икона по всички предписания на каноничната иконопис.Иконите на свети Николай Чудотворец изобразяват светеца, на когото са приписвани безброй чудеса приживе и след неговата смърт. Заради всички тези чудеса в името Хр..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети Николай Чудотворец - със златен фон
-25 %
Икона на св. Николай - светията чудотворец е изографисан върху фон със златен завършек.Иконата на свети Николай Мириклийски Чудотворец ни показва един предан християнин, който още в ранна възраст се обрича на Христовите думи "да продадеш имането си и да дадеш парите на бедните". Никола използва цяло..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)