Икони
Вашата поръчка

Икони на Свети Климент Охридски

Икони на свети Климент Охридски - уникални православни рисувани икони, позлатени, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно.

Икона на Свети Климент Охридски - ръчна изработка
-20 %
Всяка година на 25 ноември Православната църква отбелязва почитта си към свети Климент Охридски. Книжовник и чудотворец, Климент е един светите Седмочисленици – хората просветили цели народи в Божието слово и позволили им да се обслужва богослужението на разбираем език. За Климент се знае от житията..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети Климент Охридски - ръчно състарена
-20 %
Свети Климент Охридски е един от светите Седмочисленици, един от най-приближените до светите братя Кирил и Методий. Делото на Климент е книжовно, смята че е първият епископ, проповядвал на старобългарски език като следствие от създаването на книжовната писменост. Оскъдни са знанията за неговия живот..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Свети Климент Охридски - с позлатен фон
-25 %
Свети Климент Охридски е един от светите Седмочисленици, един от най-приближените до светите братя Кирил и Методий. Делото на Климент е книжовно, но има сведения за негова чудотворна дейност. От Теофилакт Охридски, знаем че е първият епископ проповядвал на старобългарски език като следствие от създа..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)