Икони
Вашата поръчка

Поради струпване на поръчки ще имаме забавяне от над 30-45 дни! Моля да ни извините за неудобството!

Икони на Свети Мина

Уникални ръчно изработени икони на Св. Мина на най-изгодни цени - рисувани икони, ръчно позлатяване, икони с рамки, състарени и напукани православни икони.

Икона на Свети Мина - автентично състаряване
New -20 %
Икона на свети Мина от Египет (също Минас, Мена, Мина; год. 285 - ок. 309), показва образа на мъченик и чудотворец, е един от най-известните коптски светци на Изток и Запад, поради на многото чудеса, които се приписват на него и на неговото застъпничество и молитви за страдащи люде. Мина бил коптски..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Свети Мина - изработена ръчно
New -20 %
Чуден е живота на свети Мина Котуански, родом в Египет, но служил в римската армия. Заради военната си служба той се изобразява като светец воин облечен в доспехите на Христовата вяра - сам или на кон. Още по-чудни са дните след мъченическата му смърт, по времето на Диоклециан когато е имало жестоко..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети Мина - със златен фон
New -25 %
Православните икони на свети Мина от Египет изобразяват светията по два начина: на кон или само изографисан като мъченик за вярата Христова. Наричан Мина Котуански, заради това, че служил в Котуанска област в Римската империя. Той отказал да промени вярата си и затова бил наказан с жестока смърт. Го..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)