Икони
Вашата поръчка

Икони на Света Александра

Икони на света мъченица царица Александра - вижте всички варианти ръчно изработени икони, рисувани с темпера или маслени бои, икони на платно, варианти с дървени рамки и т.н.

Икона на Света мъченица Александра - автентично състаряване
-20 %
Икона на света мъченица Александра - царицата е изографисана върху автентично състарена икона.Жена на император Диоклециан, чиято съдба е свързана с приемането на християнската вяра защото е свидетелка на чудесата на св. Георги. В иконата се изобразява като царица, но носеща християнските атрибути, ..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Света мъченица Александра - ръчна изработка
-20 %
Икона на света мъченица Александра - царицата е изписана върху син фон и икона, която е изцяло ръчно изработена.В православната икона света Александра е изобразена като царица каквато е била приживе, но с регалиите на християнска мъченица защото е канонизирана за светица. За нея знаем от историята и..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Света мъченица Александра - със златен фон
-25 %
Икона на св. Александра – светицата е изписана върху позлатен фон.  Иконата на света Александра, показва царица Александра нарината още Римска, според житието съпруга на император Диоклециан. Заради живота и посвещението си на Христа пред озверялата римска тълпа, тя бива подложена на гонен..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)