Икони
Вашата поръчка

Икони на Свети Григорий Богослов

Икони на свети Григорий Богослов - уникални православни рисувани икони, позлатени, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно и т.н.

Икона на Свети Григорий Богослов - изработена ръчно
-20 %
Свети Григорий Богослов е сред великите първоотци на християнската църква, живял, работил и проповядвал през IV век в смутни и еретични времена за Христовата църква. Във време на секти и прокрадващи се нови учения и възгледи за природата на Христос, Григорий от ранна възраст бил подготвен в християн..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети Григорий Богослов - с позлатен фон
-25 %
Православната църква има трима велики първенци, съвременници Григорий Богослов, Василий Велики и Йоан Златоуст. Равни по свето дело и благословен духовен живот, всеки със своите премеждия и устои, живели през смутния 4 век след Христа. Всяка година са почитани в общ празник на 30 януари, известен ка..
199.00лв. 149.00лв.
Икона на Свети Григорий Богослов - състарен фон
-20 %
Всяка година на 30 януари Православната църква отбелязва празника на светите Трима светители, трима велики първенци на Христовото Слово; съвременници, живяли в IV век в смутни и еретични за вярата времена. Празникът е такъв за тримата, защото по заслуги и духовни постижения църквата ги смята за равн..
249.00лв. 199.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)