Menu
Your Cart

Икони на Свети пророк Данаил

Икони на свети пророк Данаил или Даниил (Даниел) - ръчна изработка, рисувани, на дъска и платно, със злато и т.н.

Икона на Свети пророк Данаил - автентично състаряване
-20 %
Model: 1065-3
Не само лица от Новия Завет свързани с Христос намират място в православната иконопис. Свети пророк Данаил също има своя икона, на която като младеж е изобразен между лъвове. На иконата се разказва част от житието му, в което той е хвърлен в пещера с лъвове, но благодарение на вярата и молитвата се ..
199.00 лв. 249.00 лв.
Икона на Свети пророк Данаил - ръчна изработка
-20 %
Model: 1065-1
Свети пророк Данаил е един от четиримата велики старозаветни пророци, редом с Исаия, Иеремия, Иезекиил. Неговото име означава „Бог е мой съдник”. За живота и делата на св. пророк Даниил, научаваме от едноименната книга поместена в Стария Завет. Още като младеж, той заедно със своите приятели Ананий,..
119.00 лв. 149.00 лв.
Икона на Свети пророк Данаил - със златно покритие
-25 %
Model: 1065-2
Данаил е старозаветен пророк, прочул се със своята безпределна мъдрост и дар да тълкува същина. Християните почитаме Данаил, защото от неговите пророчества прозират бъдни думи за идването на Христа. Такова е пророчеството му относно камъка, който разби идола (метафора за въплъщението на Христос). Съ..
149.00 лв. 199.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.