Menu
Your Cart

Икони на Света Анастасия

Икони ръчна изработка на света великомъченица Анастасия - вижте нашите предложения от уникални рисувани православни икони.

Икона на Света великомъченица Анастасия - изработена ръчно
-20 %
Model: 1029-1
Икона на света великомъченица Анастасия, наричана Узорешителница (също Фармаколитрия, Римска, Илирийска) изобразява християнска светица, от знатен род, живяла през 3 век. Житието и е пример за саможертва в името на страдащите, измъчваните и гонени християни. Макар да е била от знатен род, Анастасия ..
119.00 лв. 149.00 лв.
Икона на Света великомъченица Анастасия - ръчна изработка със състаряване
-20 %
Model: 1029-3
Икона на света великомъченица Анастасия. Наричана още Узорешителница, тя е от знатен род, но посвещава живота си на милосърдие. Празник на 22 декември. Света Анастастия е покровителка на различни професии, сред тях: аптекарите, лекарите, тъкачите; отровените също могат да разчитат на иконата...
199.00 лв. 249.00 лв.
Икона на Света великомъченица Анастасия - със златно покритие
-25 %
Model: 1029-2
Анастасия е родена в Рим в патрицианско семейство, с баща сенатор и майка християнка. Още от рано в живота си тя е известна със своята благотворителност, но нейният съпруг Публий се противопоставя на тази нейна дейност. След смъртта на Публий. тя пристига в Сирмиум (днес Сремска Митровица) в Илирия,..
149.00 лв. 199.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.