Икони
Вашата поръчка

Икони на Св. св. Киприан и Иустина

Икони на свети свещеномъченик Киприан и света мъченица Иустина (Юстина). Ръчно изработени икони с различни варианти на майсторско изпълнение.

Икона на Св. св.  Киприан и Иустина - ръчно изработена
-20 %
Икона на Свети Киприан и Иустина, светците са изобразени на син фон и изографисани според православните канони. По църковно му, имената на светиите са свети свещеномъченик Киприан Антиохийски и света мъченица Иустина. И двамата са родом от Антиохия. Като именно Иустина е тази, която дава Христо..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Св. св. Киприан и Иустина - ръчно състарена
-20 %
Икона на Свети Киприан и Иустина, светците са изобразени върху дървена икона, която е умишлено състарена с лак технология. Киприан и Иустина са раннохристиянски светии от Антиохия. Благодарение на Иустина, Киприан е въведен в Христовата вяра, като става и епископ. Умират мъченически по време на..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Св. св. Киприан и Иустина - с фон злато
-25 %
Икона на Свети Киприан и Иустина, светците са изографисани на златен фон, който подчертава тяхното нетленно дело.Иконата изобразява двама светии, чийто житейски път е кръстосан. И двамата са родом от Антиохия. Девицата Иустина вдъхновява Киприан да приеме Христовата вяра. Тяхната проповед ги докарва..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)