Икони
Вашата поръчка

Икони на Свети Марк

Икони на свети апостол и евангелист Марк - уникални икони за подарък с различни варианти на изработка от нашите майстори на най-изгодни цени.

Икона на Свети апостол и евангелист Марко - ръчна изработка
New -20 %
Свети Марко е един от 70-те апостоли проповядващи Христовото дело по древния свят, също така той е евангелист, автор на едно от четирите Евангелия признати от църквата. То е написано в Рим, десетилетие след Христовото Възкресение. В житието на Марк е описано, че е помагал на Петър и Павел, но и сам ..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети апостол и евангелист Марко - ръчно позлатена
New -25 %
Православната икона на свети апостол Марк изобразява автора на едно от четирите Евангелия. Твърди се, че Марк в своята мисионерска дейност е основал Александрийската църква, една от най-важните епископски църкви на ранното християнство. Празникът му се чества на 25 април, а неговият символ е крилати..
199.00лв. 149.00лв.
Икона на Свети апостол и евангелист Марко - ръчно състарена
New -20 %
Икона на свети евангелист и апостол Марк Марк се причислява към 70-те апостоли на Христа, въпреки това той е служил на Петър и на Павел. Пише своето Евангелие в Рим през 44 г. По-късно през живота си проповядва в Египет, където се смята, че основава и църквата в Александрия. Безброй са странстваният..
249.00лв. 199.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)