Икони
Вашата поръчка

Икони на Света Троица

Икони на Св. Троица - уникални православни рисувани икони, позлатени, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно и т.н.

Икона Света Троица - ръчно изработена
-20 %
Иконата на света Троица, показва триединството на Бог, Светия Дух и Сина Божий, но изрисувана според канона на Православната църква. Освен това иконата представя честването на старозаветен празник Петдесетница, но случилото се е свързано със слизането на Свети Дух във формата на огнени езици. Те се ..
149.00лв. 119.00лв.
Икона Света Троица - с позлатен фон
-25 %
Иконата свързана със света Троица, изобразява конкретно събитие, случило се на еврейския празника Петдесетница. По време на събиране на апостолите и тяхната молитва за Христос, изведнъж Светия Дух се спуснал над тях и под формата на огнени езици се вселил във всеки апостол. Така изведнъж те получили..
199.00лв. 149.00лв.
Икона Света Троица - състарен фон
-20 %
Всяка година, на празника Петдесетница, църквата отбелязва своето символично рождение. Тогава по време на стария юдейски празник, в храма където се молели учениците на Иисус Христос, под формата на огнени езици, се спуснал Светия Дух. Събитието е отразено в православната икона на света Троица. От то..
249.00лв. 199.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Този сайт използва бисквитки