Икони
Вашата поръчка

Икони на Света Ирина

Икони на света мъченица Ирина - уникални православни рисувани икони, позлатени, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно и т.н.

Икона на Света мъченица Ирина - ръчна изработка
-20 %
Икона на света мъченица Ирина - светицата е изписана върху син фон и икона, която е напълно ръчно изработена.Света мъченица Ирина Македонска или Ирина Солунска е пример за праведен живот в Христос и саможертва за вярата. Родена в заможно семейство, тя посещавала училище, в което тайно имало учител и..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Света мъченица Ирина - ръчно позлатена
-25 %
Икона на св. Ирина – светицата е изографисана върху златен фон по традиционна формула.  Всяка година на 5 май, Православната църква почита праведния живот и мъченическата смърт на света Ирина. Родена в богато езическо семейство, тя получава тайно своето християнско образование и се предпол..
199.00лв. 149.00лв.
Икона на Света мъченица Ирина - ръчно състарена
-20 %
Икона на света Ирина - светицата е изографисана върху автентично състарена икона по кракле технологията.Света Ирина е първата жена мъченица за християнската вяра. Родена през първи век, тя получила християнската вяра от своя учител Апелиан. Голяма била любовта ѝ към Христос, на чието дело тя обрекла..
249.00лв. 199.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)