Икони
Вашата поръчка

Поради струпване на поръчки ще имаме забавяне от над 30-45 дни! Моля да ни извините за неудобството!

Икони на Света Ирина

Икони на света мъченица Ирина - уникални православни рисувани икони, позлатени, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно и т.н.

Икона на Света мъченица Ирина - ръчна изработка
-20 %
Света мъченица Ирина Македонска или Ирина Солунска е пример за праведен живот в Христос и саможертва за вярата. Родена в заможно семейство, тя посещавала училище, в което тайно имало учител изповядващ християнството. След като научила за Христос, тя била покръстена, а оттам насетне започнала нейната..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Света мъченица Ирина - ръчно позлатена
-25 %
Всяка година на 5 май, Православната църква почита праведния живот и мъченическата смърт на света Ирина. Родена в богато езическо семейство, тя получава тайно своето християнско образование и се предполага, че е кръстена от Тимотей, пряк ученик на свети Павел. Тя успяла да направи християнин дори вл..
199.00лв. 149.00лв.
Икона на Света мъченица Ирина - ръчно състарена
-20 %
Света Ирина е първата жена мъченица за християнската вяра. Родена през първи век, тя получила християнската вяра от своя учител Апелиан. Голяма била любовта ѝ към Христос, на чието дело тя обрекла живота си. За нея се знае, че извършва множество чудеса и обръща в християнство хиляди души по цяла Мак..
249.00лв. 199.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)