Menu
Your Cart

Икони на Свети Николай

Искате да намерите оригинална и висококачествена ръчно изработена икона на Свети Николай на най-изгодна цена? 

В нашия онлайн магазин ще откриете голямо разнообразие от православни икони на Св. Николай Чудотворец - от евтини дървени икони, до ръчно изработени рисувани икони и скъпи позлатени или златни икони за подарък.

Св. Никола е покровител на децата, моряците, рибарите, банкерите, търговците, бизнесмените, пивоварите, фармацевтите (аптекарите) и предприемачите.

Иконите на Св. Николай са оригинален подарък за успех при стартиране на нов бизнес, както и за покровителство на всеки дом, тъй като с светеца е известен с делата си за закрила, изцеление и множеството си чудеса и своята отзивчивост при нужда от помощ.

Иконата е подходящ подарък за Никулден и за всички именници: Никола, Николай, Колно, Никол, Николина, Нинка, Нейчо, Николет, Николета, Нина, Ния, Ница и много други производни имена.

Икона на Свети Николай Чудотворец - автентично състаряване
New -20 %
Model: 1082-3
Икона на свети Николай Чудотворец Роден в град Мира, той живее през 3. и 4. век, по време на ужасяващите гонения над християните. Животът му е отдаден на църковното дело. Смятан за покровител на банкери, търговци, моряци, рибари, фармацевти, парфюмеристи, бъчвари, адвокати и жертви на съдебна грешка..
199.00 лв. 249.00 лв.
Икона на Свети Николай Чудотворец - ръчна изработка
New -20 %
Model: 1082-1
Иконите на свети Николай Чудотворец изобразяват светеца, на когото са приписвани безброй чудеса приживе и след неговата смърт. Заради всички тези чудеса в името Христово, извършени за хора работещи различни професии, той e смятан за покровител на моряци, рибари, фармацевти, парфюмеристи, бъчвари, де..
119.00 лв. 149.00 лв.
Икона на Свети Николай Чудотворец - със златен фон
New -25 %
Model: 1082-2
Иконата на свети Николай Мириклийски Чудотворец ни показва един предан християнин, който още в ранна възраст се обрича на Христовите думи "да продадеш имането си и да дадеш парите на бедните". Никола използва цялото си наследство, за да подпомогне нуждаещите се, болните и страдащите. Той посвещава ж..
149.00 лв. 199.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.