Икони
Вашата поръчка

Икони на Света Юлия

Икони на Света мъченица Юлия - православни икони в различни варианти на изработка с ръчно позлатяване, състаряване, с рамки и други.

Икона на Света мъченица Юлия - ръчна изработка със състаряване
-20 %
Икона на света мъченица Юлия – светата мъченица е изографисана върху автентично състарена икона.Юлия е възпитана в християнска вяра от своите родители. Има нелека съдба, защото още от млада е отвлечена от завоеватели в Сирия. Там е продадена като робиня. Когато я завеждат на о-в Корсика, виждат, че ..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Света мъченица Юлия - ръчно изработена
-20 %
Икона на св. Юлия - образът е изписан върху син фон и икона, която е изцяло ръчно изработена.Света Юлия Картагенска, родена в 4-5 век е християнска мъченица загубила живота си на о-в Корсика. Тя е била убита от местни езичници заради отказ да изпълнява ритуалите им. Тя се почита и като покровителка ..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Света мъченица Юлия - със златно покритие
-25 %
Икона на св. Юлия – светицата е изписана върху ръчно изработена икона на златист фон.  Малката информация за света Юлия идва от Passio от 7 век, написано векове след смъртта ѝ. Данните са преплитащи се както е, характерно за агиографията на много ранно християнски светии и мъченици. Понеже..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)