Икони
Вашата поръчка

Икони на Ангел Хранител

Икони на свети Ангел Хранител - уникални православни рисувани икони, ръчна изработка със злато, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно и т.н.

Икона на Ангел Хранител - ръчна изработка
-20 %
Иконата Ангел Хранител може да се разглежда като лична икона. Ангелът Хранител е това същество, което от раждането до смъртта на човек е с него и като мисия му помага, моли се за него пред Бога. Молитвата към Ангела Хранител е също толкова силна, колкото към Христос или Богородица относно застъпниче..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Ангел Хранител - ръчна изработка със състаряване
-20 %
Всеки човек, когато получи своето кръщение получава своя Ангел Хранител пратен от Бога. Той има толкова много длъжности за човека през целия му живот на земята. Той е наставник, пазител, моли се за нас и неговите невидими дела, често променят нашата съдба за добро, без дори да осъзнаваме. Молитвата ..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Ангел Хранител - със златно покритие
-25 %
Според представите на вярващите хора, след кръщенето, човек получава своя спътник Ангел-Хранител. Това е същество, което се моли за нас, помага ни в тежки моменти, бори се със злото в нас, така че да не ни обземе и отклони от правия път. Молитвата към Ангел Хранител е много силна и тя може да помогн..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Този сайт използва бисквитки