Икони
Вашата поръчка

Поради струпване на поръчки ще имаме забавяне от над 30-45 дни! Моля да ни извините за неудобството!

Икони на Свети Димитър

Икони на Св. Димитър на най-изгодни цени от нашия онлайн магазин и директно от майсторите зографи. Вижте различните варианти икони на Св. Димитър Солунски: рисувани икони на Свети Димитър, икона на Свети Димитър на кон, икона на Свети Димитър Чудотворец, златни и сребърни икони на Свети Димитър и т.н.

Икона на Свети Димитър - автентично състаряване
-20 %
Икона на свети Димитър Солунски. Християнски великомъченик, воин приживе в римската армия. Не се подава на заповедите на своя император да преследва християните, дори ги закриля и насърчава да разгласяват Божието слово. Покровител на търговците,на царския род на Асеневци; покровител на град Солун. П..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Свети Димитър - ръчна изработка
-20 %
Иконите на свети Димитър са няколко вида, едната е на червен кон с меч или копие в ръка и убиващ звяр; друго по известно изображение е когато е изобразен сам, като великомъченик на църквата в името Христово, но облечен във военни дрехи да напомнят, че той е бил воин приживе и като такъв е бил измъчв..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети Димитър - със златен фон
-25 %
Икона свети Димитър на кон изобразява един от най-обичаните светии в България. Възседнал червен кон и с военни одежди защото приживе е бил войник, винаги в този образ той побеждава някакъв вид зло, което е надвиснало над вярващите християни. Празникът на свети Димитър е на 26 октомври. Иконата е по..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)