Menu
Your Cart

Икони на Свети Димитър

Икони на Св. Димитър на най-изгодни цени от нашия онлайн магазин и директно от майсторите зографи.

Вижте различните варианти икони на Св. Димитър Солунски: рисувани икони на Свети Димитър, икона на Свети Димитър на кон, икона на Свети Димитър Чудотворец, златни и сребърни икони на Свети Димитър и т.н.

Свети Димитър е сред най-почитаните светци, който покровителства строителите и е подходящ подарък за благополучие и успех в бизнеса.

Подходящ подарък за Димитровден за всички носещи името на светеца: Димитър, Димитрина, Димо, Димка, Митко, Митра и други.

Икона на Свети Димитър - автентично състаряване
-20 %
Model: 1066-3
Икона на свети Димитър Солунски. Християнски великомъченик, воин приживе в римската армия. Не се подава на заповедите на своя император да преследва християните, дори ги закриля и насърчава да разгласяват Божието слово. Покровител на търговците,на царския род на Асеневци; покровител на град Солун. П..
199.00 лв. 249.00 лв.
Икона на Свети Димитър - ръчна изработка
-20 %
Model: 1066-1
Иконите на свети Димитър са няколко вида, едната е на червен кон с меч или копие в ръка и убиващ звяр; друго по известно изображение е когато е изобразен сам, като великомъченик на църквата в името Христово, но облечен във военни дрехи да напомнят, че той е бил воин приживе и като такъв е бил измъчв..
119.00 лв. 149.00 лв.
Икона на Свети Димитър - със златен фон
-25 %
Model: 1066-2
Икона свети Димитър на кон изобразява един от най-обичаните светии в България. Възседнал червен кон и с военни одежди защото приживе е бил войник, винаги в този образ той побеждава някакъв вид зло, което е надвиснало над вярващите християни. Празникът на свети Димитър е на 26 октомври. Иконата е по..
149.00 лв. 199.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.