Икони
Вашата поръчка

Икони на Свети Архангел Михаил

Търсите ръчно изработени икони на Свети архангел Михаил на най-изгодни цени онлайн? При нас ще намерите всички видове православни икони - ръчно изработени евтини и скъпи златни икони с бърза доставка от нашия онлайн магазин. 

Икона на Свети Архангел Михаил - ръчно изработена
-20 %
Икона на Св. Архангел Михаил ръчно изработена със син фон.Светите икони на Архангел Михаил го изобразяват като ангел воин с огнен меч или копие. Той е един от седмината Архангели, най-близките до Бога, натоварени със различни задачи. Според Откровението на Йоан, свети Михаил ще предвожда ангелската ..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети Архангел Михаил - с позлатен фон
-25 %
Икона на Св. Архангел Михаил със златен фон върху обработено ръчно дърво.Архангел по титла и по име Михаил (Кой е като Бог?) почитан в юдаизма, християнството и исляма. В традицията на Източната православна  църква той е наречен "Таксиарх Архангел Михаил" или по-кратко "Архангел Михаил". Изобра..
199.00лв. 149.00лв.
Икона на Свети Архангел Михаил - състарен фон
-20 %
Икона на Св. Архангел Михаил автентично състарена.Един от седемте Архангели, най-близките служители до Бога.Пратеникът воин на Бог, който се появява на няколко места в Стария завет и в Откровението на Йоан като предводител на войската от ангели, които трябва да се сражават със сатаната и падналите а..
249.00лв. 199.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)