Икони
Вашата поръчка

Икони на Свети Матей

Икони на свети апостол и евангелист Матей - уникални православни рисувани икони, позлатени, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно и т.н.

Икона на Свети апостол и евангелист Матей - изработена ръчно
-20 %
Апостол Матей и Евангелист е един от дванадесетте Христови ученици. Роден в Капернаум, той е бил богаташ, защото е бил бирник – една от най-презираните професии от местното население. Когато Христос го вижда, му казва: „Следвай ме”. Матей тръгва със Спасителя и така се превръща в един от учениците в..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети апостол и евангелист Матей - ръчно състаряване
-20 %
Апостол Матей е един от 12-те Христови ученици избрани от Него. Освен това е един от четиримата Евангелисти официално признати от църквата. Родом от Капернаум, той е бил митар, бирник, но когато Христос го призовал по име и му казал „Следвай ме”, Матей веднага последвал Иисус. Известно е, че той е с..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Свети апостол и евангелист Матей - с позлатен фон
-25 %
Матей, родом от Капернаум, според Евангелията, е един от дванадесетте апостоли на Иисус и според традицията, автор на Евангелието според Матей. В същото това евангелие той е наречен „бирник“ и описан като бирник преди призива на Иисус. Евангелието на Матей е много чисто написано, с простота и любов ..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Този сайт използва бисквитки