Menu
Your Cart

Икони на Света мъченица Татяна

Икони на света Татяна – ръчна изработка, рисувани, на дъска и платно, със злато.

Икона на Света мъченица Татяна - изработена ръчно
-20 %
Model: 1047-1
Иконата на света мъченица Татяна изобразява раннохристиянска светица, която била родена в знатен римски род във времена на тежки преследвания срещу християните. Още от рано тя била въведена в храма на Аполон, за да принесе жертва. Според анонимния писател на нейното житие, тя отказала тази „чест” и ..
119.00 лв. 149.00 лв.
Икона на Света мъченица Татяна - позлатен фон
-25 %
Model: 1047-2
Света мъченица Татяна е родена в богато римско семейство. Нейният баща бил християнин, който тайно изповядвал вярата на християните. Така той възпитал и дъщеря си Татяна, която се обрекла на целомъдрие и вяра в Бога. В житието ѝ се разказва как нейното присъствие и молитва в езическите храмове завър..
149.00 лв. 199.00 лв.
Икона на Света мъченица Татяна - състарен фон
-20 %
Model: 1047-3
Икона на света мъченица Татяна. Ранна християнка, родена в началото на 3 век в богато римско семейство.Смята се, че помага на ученици и студенти да вземат по-лесно изпитите си. Измъчвана многократно заради вярата си, но и изсцелявана многократно като по чудо. Умира мъченически, обезглавена от беснит..
199.00 лв. 249.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.