Икони
Вашата поръчка

Икони на Св. Вяра, Надежда, Любов

Икони на свети мъченици Вяра, Надежда, Любов и тяхната майка София - ръчна изработка, рисувани, на дъска и платно, със злато и т.н.

Икона на Св. мъченици Вяра, Надежда и Любов - с позлатен фон
-25 %
В иконата светите мъченици Вяра, Надежда и Любов почти винаги се изобразяват със своята майка София, защото общо е делото им в прослава на Господа Иисуса Христа. През 137 г., когато християните в Рим се крият, за да избягат от войниците на императора, в града се разпространява слух, че някаква вдови..
199.00лв. 149.00лв.
Икона на Св. мъченици Вяра, Надежда и Любов - състарен фон
-20 %
Икона на свети мъченици Вяра, Надежда, Любов и тяхната майка София.Три дъщери и тяхната майка. символ на най-важните християнски добродетели. Житието им разказва за страшната и невъобразима трагедия, осмислена през Божията благодат. Църквата ги отбелязва на 17 септември. Иконата е много силна, а мол..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Св. мъченици Вяра, Надежда, Любов - изработена ръчно
-20 %
Всяка година на 17 септември, православната църква отбелязва един светъл празник - Вяра, Надежда и Любов. Трите дъщери на София, всички пострадали мъченички за Христовата вяра. И до днес църковните мъже спорят дали това са реални исторически личности или са алегорични фигури на християнската мъдрост..
149.00лв. 119.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)