Икони
Вашата поръчка

Икони на Света Неделя

Ръчно изработени икони, рисувани, дървени, на платно - вижте всички варианти на иконите на света Неделя на най-изгодни цени онлайн в нашия магазин.

Икона на Света Неделя - ръчна изработка с позлатен фон
-25 %
Икона на света Неделя с изобразена една от много почитаните мъченици в България. Може би защото мощите са и пренесени в Търново по време на царството на Асеновците. Неделя умира млада, в мъченическа смърт, наказана от свирепите изпълнители на волята на император Диоклециан, който гонел християните и..
199.00лв. 149.00лв.
Икона на Света Неделя - ръчно изработена
-20 %
Света Неделя (на гръцки Кириакия) е мъченица на православната църква. Тя е родом от Никомидия, днешна Турция. Още от малка тя израснала в християнско семейство и се врекла във вярност към Христа. Заради своя целомъдрен и благочестив начин на живот, тя и семейството ѝ отказвали да участват в езическ..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Света Неделя - ръчно състаряване
-20 %
Света Неделя е една обичана в България светица и великомъченица. Тя се е родила в християнско семейство по време на римския император Диоклециян. Той гонел християните и обричал на смърт всеки, който не му се подчинявал да участва в езическите ритуали. Така семейството на Неделя било изгонено, а сам..
249.00лв. 199.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)