Menu
Your Cart

Икони на Свети Архангел Рафаил

Икони на Архангел Рафаил - уникални ръчно изработени и рисувани икони от доказани иконописци на най-изгодни цени.

Икона на Свети Архангел Рафаил - изработена ръчно
-20 %
Model: 1063-1
Архангел Рафаил, един от седемте архангели, чието име означава „Бог лекува” е този архангел към когото всеки с тежко физическо заболяване може да се обърне с молитва. Близки на хора с физически и психически заболявания също могат да се обърнат с молитва към Рафаил. В иконата Рафаил се изобразява с а..
119.00 лв. 149.00 лв.
Икона на Свети Архангел Рафаил - ръчна изработка със златен фон
-25 %
Model: 1063-2
Всеки, който има нужда от помощ за здраве физическо и психическо, може да се обърне към архангел Рафаил, в чиста молитва. Той е един от седемте архангели, и името му значи „Бог е този, който лекува”. Рафаил покровителства лекарите и пътешествениците. В икона ще го разпознаете по ангелския жезъл, кой..
149.00 лв. 199.00 лв.
Икона на Свети Архангел Рафаил - ръчно състаряване
-20 %
Model: 1063-3
Архангел Рафаил е този архангел от седмината най-близки Божии служители, който се грижи за здравето на всеки отправил молитва към него. Неговото име означава „Бог лекува” затова вярващи се обръщат към него за физическо и духовно оздравяване на тях и техните близки. Покровител е на лекарите и на пъте..
199.00 лв. 249.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.