Menu
Your Cart

Икони на Св. св. Константин и Елена

Икони на св. св. Константин и Елена - уникални православни рисувани икони, позлатени, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно и т.н.

Икона на Св. Св. Константин и Елена - автентично състаряване
New -20 %
Model: 1076-3
Икона на св. св. Константин и Елена Равноапостолни светци на цялото християнство. Майка и син, чието дело е свързано с установяването на Христовото учение в Римската империя със статут. Църквата чества празника им на 21 май. Тогава имен ден имат Константин и Елена и всички производни произтичащи от ..
199.00 лв. 249.00 лв.
Икона на Св. Св. Константин и Елена - изработена ръчно
New -20 %
Model: 1076-1
В православната икона на Константин и Елена, наричани равноапостолни светии, са изобразени той - Константин Велики и тя - майка му Елена. Те са наричани равноапостолни заради делата си свързани с установяването на християнството първо като равнопоставена религия в Римската империя. В иконата се изоб..
119.00 лв. 149.00 лв.
Икона на Св. Св. Константин и Елена - със златен фон
New -25 %
Model: 1076-2
В иконата св. св. Константин и Елена равноапостолни са изобразени майката и синът, който в много тежките времена на гонения срещу християните са въздигнали християнската вяра до религия с равни права и постепенно тя се превърнал в основна за цялата империя. Пространно е житието и на двамата, както п..
149.00 лв. 199.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.