Икони
Вашата поръчка

Икони на Св. св. Константин и Елена

Икони на св. св. Константин и Елена - уникални православни рисувани икони, позлатени, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно и т.н.

Икона на Св. Св. Константин и Елена - автентично състаряване
-20 %
Икона на св. св. Константин и Елена - състарена с технологията кракле, за да придобие автентичен вид.Равноапостолни светци на цялото християнство. Майка и син, чието дело е свързано с установяването на Христовото учение в Римската империя със статут. Църквата чества празника им на 21 май. Тогава име..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Св. Св. Константин и Елена - изработена ръчно
-20 %
Икона на св. св. Константин и Елена - ръчно изработена икона, при която са спазени всички канонични изисквания.В православната икона на Константин и Елена, наричани равноапостолни светии, са изобразени той - Константин Велики и тя - майка му Елена. Те са наричани равноапостолни заради делата си свър..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Св. Св. Константин и Елена - със златен фон
-25 %
Икона на Св. Св. Константин и Елена - ръчна изработка върху златен фон.В иконата св. св. Константин и Елена равноапостолни са изобразени майката и синът, който в много тежките времена на гонения срещу християните са въздигнали християнската вяра до религия с равни права и постепенно тя се превърнал ..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)