Menu
Your Cart

Икони на Света Анна

Икони ръчна изработка на света Анна - вижте нашите предложения ръчно рисувани православни икони на дървена дъски, със златно покритие, патенирани и състарени, с рамки и т.н. 

Икона на Света Анна - изработена ръчно
-20 %
Model: 1030-1
Света Анна, майката на Богородица също има своето място в Евангелската история. За нея и мъжът ѝ Йоаким се разказва, че били бездетни, но тогава ангел им се явил им казал, че ще имат рожба. Така Анна трябвало да възпита Мария и да я подготви по Божия план за идването на Спасителя. Много почитана е с..
119.00 лв. 149.00 лв.
Икона на Света Анна - със златен фон
-25 %
Model: 1030-2
Майката на Пресвета Богородица се нарича Анна. Легендата разказва за нея, че тя и съпругът ѝ Йоаким дълго били бездетни, но една нощ ангел им се явил и им съобщил, че ще има дете. Това дете те нарекли Мария, а по-този начин подготвили и Божия план за идването на Христос. Светицата е дълбоко почитана..
149.00 лв. 199.00 лв.
Икона на Света Анна - със състаряване
-20 %
Model: 1030-3
Една от най-почитаните жени в християнското семейство редом с Богородица е нейната майка на име Анна. Нейният празник се чества на 9 декември, денят в който църквата отбелязва Анино зачатие, или иначе казано денят на зачеването на Дева Мария. За да отбележи този ден и народът е запазил своите обичаи..
199.00 лв. 249.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.