Икони
Вашата поръчка

Икони на Света Анна

Икони ръчна изработка на света Анна - вижте нашите предложения ръчно рисувани православни икони на дървена дъски, със златно покритие, патенирани и състарени, с рамки и т.н. 

Икона на Света Анна - изработена ръчно
-20 %
Икона на св. Анна - перфектно ръчно изработване според каноничните изисквания.Света Анна, майката на Богородица също има своето място в Евангелската история. За нея и мъжът ѝ Йоаким се разказва, че били бездетни, но тогава ангел им се явил им казал, че ще имат рожба. Така Анна трябвало да възпита Ма..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Света Анна - със златен фон
-25 %
Икона на света Анна - образът е върху златен фон както подобава на светицата.Майката на Пресвета Богородица се нарича Анна. Легендата разказва за нея, че тя и съпругът ѝ Йоаким дълго били бездетни, но една нощ ангел им се явил и им съобщил, че ще има дете. Това дете те нарекли Мария, а по-този начин..
199.00лв. 149.00лв.
Икона на Света Анна - със състаряване
-20 %
Икона на св. Анна - състарена с кракле лак, технология, която създава страхотен и автентичен външен вид.Една от най-почитаните жени в християнското семейство редом с Богородица е нейната майка на име Анна. Нейният празник се чества на 9 декември, денят в който църквата отбелязва Анино зачатие, или и..
249.00лв. 199.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)