Menu
Your Cart

Икони на Свети Илия

Православни икони на свети пророк Илия - уникална ръчна изработка от доказани иконописци.

Икона на Свети пророк Илия - позлатена
-25 %
Model: 1002-2
Свети пророк Илия е родом от Тесвия, на север от Израел, в IX век преди Христа, по време на злия цар Ахав. Илия се прочул със своите чудеса измолени от Бога за благото на народа, в изобличаването на идоли, във владеенето на стихиите. Илия е пророк с такова голямо въздействие, че той е важен за евре..
149.00 лв. 199.00 лв.
Икона на Свети пророк Илия - ръчна изработка
-20 %
Model: 1002-1
Пророк Илия от град Тезвия в Галаад е една от най-важните фигури на Стария Завет; делата му са разказани в двете "Книги на царете" в Библията.Той е живял в 9 век пр. Христа, във времето на жестокия цар Ахав и царица Йезавел. В неговото житие се разказва за чудесата извършени от него и подвизите му з..
119.00 лв. 149.00 лв.
Икона на Свети пророк Илия - състарена
-22 %
Model: 1002-3
Свети пророк Илия, чието име означава „Моят Бог е Яхве", според Библейските писания е бил пророк и чудотворец. Живял в северното царство на Израел по време на управлението на цар Ахав (9 век пр. н. е.), като животът му бил изпълнен с много подвизи в името на единия Бог. Той защитава поклонението пре..
179.00 лв. 229.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.