Икони
Вашата поръчка

Икони на Света Мария Магдалена

Икони ръчна изработка на света Мария Магдалена - вижте нашите предложения уникални рисувани православни икони на платно, ръчно позлатяване, дървени рамки и т.н.

Икона на Света Мария Магдалена - автентично състаряване
-20 %
Икона на света Мария Магдалена – светицата е изографисана върху ръчно състарена икона по кракле методиката.  Православната църква почита Мария Магдалена заради евангелския разказ, в който тя се представя като мироносица на Христа, като една от жените свидетелки на възкресението и срещнала ..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Света Мария Магдалена - изработена ръчно
-20 %
Икона на света Мария Магдалена – светицата е изографисана върху ръчно изработена икона по каноничната традиция.  Мария Магдалина е една от жените мироносици, почитани от Православната църква, защото първи тръгват към гроба на Иисус, за да го помажат с миро. Там Мария първа вижда, че гробът..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Света Мария Магдалена - с позлатен фон
-25 %
Икона на света Мария Магдалена – светицата е изографисана върху златист фон.  Мария Магдалена е била жената, която според четирите канонични евангелия е пътувала с Исус като един от неговите последователи и е била свидетелка на разпятието и последствията от него. В православната църква тя ..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)