Икони
Вашата поръчка

Поради струпване на поръчки ще имаме забавяне от над 30-45 дни! Моля да ни извините за неудобството!

Икони на Света Мария Магдалена

Икони ръчна изработка на света Мария Магдалена - вижте нашите предложения уникални рисувани православни икони на платно, ръчно позлатяване, дървени рамки и т.н.

Икона на Света Мария Магдалена - автентично състаряване
Hot -20 %
Православната църква почита Мария Магдалена заради евангелския разказ, в който тя се представя като мироносица на Христа, като една от жените свидетелки на възкресението и срещнала Христос след самото Възкресение. В иконата тя се изобразява с миро и с държаща Христовия кръст като вярна Негова послед..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Света Мария Магдалена - изработена ръчно
-20 %
Мария Магдалина е една от жените мироносици, почитани от Православната църква, защото първи тръгват към гроба на Иисус, за да го помажат с миро. Там Мария първа вижда, че гробът е празен, а след това първа среща Христос след Великото Възкресение. Тя се споменава в Евангелието на Марк, когато моли Хр..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Света Мария Магдалена - с позлатен фон
-25 %
Мария Магдалена е била жената, която според четирите канонични евангелия е пътувала с Исус като един от неговите последователи и е била свидетелка на разпятието и последствията от него. В православната църква тя се почита като мироноска, която заедно с другите жени в процесия вървели към гроба Госпо..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)