Икони
Вашата поръчка

Икони на Свети Георги

Икони на Св. Георги - уникални цени директно от нашия магазин за икони (позлатени икони, състарени, икони с рамки и други).

Икона на Свети Георги Победоносец - автентично състаряване
-20 %
Икона на свети Георги Победоносец.- един от най-обичаните светци е изографисан върху автентично състарена икона.Един от най-обичаните християнски светци, воин приживе в римската армия и великомъченик на църквата. Според житието му, той бива убит, защото не се поддал на заповедта на император Диоклец..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Свети Георги Победоносец - ръчна изработка
-20 %
Икона на св. Георги - ръчно изработена икона с изображение на Победоносеца върху син фон. Иконите на свети Георги Победоносец са два вида: едната е на бял кон, където посича дявола, а другата е в цял ръст, с копие в ръка и с военни доспехи, които значат, че приживе е бил воин, но след смъртта си е в..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети Георги Победоносец - със златен фон
-25 %
Икона на св. Георги - перфектно изографисване върху златен фон.Свети Георги Победоносец (според данните, роден в Кападокия, около 275-285 г. - убит в Никомедия, април 303 г.) е0 според една консолидирана и широко разпространена традиция, християнски мъченик, почитан като великомъченик светец от всич..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)