Икони
Вашата поръчка

Икони на Свети Владимир

Икони на свети Владимир княз равноапостол - уникални православни рисувани икони, позлатени, патенирани и състарени, икони на дървена дъска и платно и т.н.

Икона на Свети Владимир - автентично състаряване
-20 %
Икона на Св. Владимир изработена ръчно със състарен фон.Макар родом като езичник, в семейството на първия княз на Киевска Рус, съдбата го поставя, така че да покръсти цяла Русия. Преди неговото покръстване и приемане на вярата, откъслечни са били опитите в християнската религия по тези земи. Затова ..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Свети Владимир - изработена ръчно
-20 %
Икона на Св. Владимир изработена ръчно върху дървена дъска на син фон.Православната икона на свети Владимир изобразява голям владетел роден като езичник, но в годините на неговото царство приел християнството. Това става през 988 г. когато получава ръката на Анна от император Василий II (976-1025), ..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети Владимир - позлатен фон
-25 %
Икона на Св. Владимир изработена на блестящ позлатен фон.Житието на свети Владимир Велики е като разказ от викингска сага, но заради делата си той влиза в православния календар като светец. Роден през 958 г., Владимир е най-малкия син на Светослав I Киевски от икономката му Малуша. Тя е е описана в ..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)