Икони
Вашата поръчка

Икони на Свети Антоний

Икони ръчна изработка на Свети Антоний Велики - изберете от различните варианти на иконите от нашите иконописци (ръчно рисувани, състарени, със златно покритие и други.

Икона на Свети Антоний - ръчно изработена
-20 %
Икона на св. Антоний - отлично изпълнена икона по всички канонични изисквания за ръчна изработка и изографисване.Антоний или Антоний Велики (12 януари 251 - 17 януари 356), e бил християнски монах от Египет, почитан от смъртта си като светец. Той e познат с много названия: Свети Антоний, Антоний Еги..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети Антоний - със златно покритие
-25 %
Икона на св. Антоний - образът на светеца е изографисан върху фон със златисто покритие.Св. преподобни Антоний Велики e изключителен по дело и мъдрост светец на християнството. Родом от Египет в средата на 3 век, в заможно семейство, той оставя имане и още млад започва да изпитва себе си в духовните..
199.00лв. 149.00лв.
Икона на Свети Антоний Велики - ръчна изработка със състаряване
-20 %
Икона на св. Антоний - изцяло ръчна изработка с допълнителния ефект на състаряване на иконата. Свети Антоний Велики, нарична още Свети Антоний Египетски, Свети Антоний огнен, Свети Антоний от пустинята, Свети Антоний Анахорет е абат и египетски отшелник, считан за основател на християнското мон..
249.00лв. 199.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)