Икони
Вашата поръчка

Икони на Свети Стефан

Икони на свети Стефан - уникални рисувани икони за подарък с различни варианти на изработка от нашите майстори на най-изгодни цени.

Икона на Свети Стефан - ръчна изработка със златен фон
New -25 %
Иконата на свети Стефан показва светеца в дълъг бял плащ, държащ в ръката си символично храм и кандило. За живота на Стефан преди да стане християнин не се знае много, но делата му след като приема Христовата вяра директно от апостолите, са красноречиви за неговата посветеност и плам в новозаветното..
199.00лв. 149.00лв.
Икона на Свети Стефан - ръчна изработка със състаряване
New -20 %
Свети Стефан, живял през първи век от новото летоброене, се превръща в първият мъченик на християнската вяра. Преди да приеме християнството, няма данни за него, но се знае, че апостолите го назначават за архидякон в младата Йерусалимска църква. Заради това, че той изобличава в слово юдеите, си навл..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Свети Стефан - ръчно изработена
New -20 %
Свети Стефан e припознат от православната църква като първи истински мъченик за вярата. Той е живял през първи век. Макар, че е сред много почитаните светци и много хора и в България носят неговото име, няма много сведения за него. След като приема християнството, апостолите го назначават за дякон, ..
149.00лв. 119.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)