Икони
Вашата поръчка

Икони на Свети Стефан

Икони на свети Стефан - уникални рисувани икони за подарък с различни варианти на изработка от нашите майстори на най-изгодни цени.

Икона на Свети Стефан - ръчна изработка със златен фон
-25 %
Икона на св. Стефан - блестящ пример за ръчната изработка и приложената техника за златен фон.Иконата на свети Стефан показва светеца в дълъг бял плащ, държащ в ръката си символично храм и кандило. За живота на Стефан преди да стане християнин не се знае много, но делата му след като приема Христова..
199.00лв. 149.00лв.
Икона на Свети Стефан - ръчна изработка със състаряване
-20 %
Икона на св. Стефан, моделът е ръчна изработка и приложена техника кракле за състаряване външния вид на иконата. Свети Стефан е живял през първи век от новото летоброене, се превръща в първият мъченик на християнската вяра. Преди да приеме християнството, няма данни за него, но се знае, че апос..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Свети Стефан - ръчно изработена
-20 %
Икона на св. Стефан - изцяло ръчно изработка, с каноничен образ на светеца върху син фон.Свети Стефан e припознат от православната църква като първи истински мъченик за вярата. Той е живял през първи век. Макар, че е сред много почитаните светци и много хора и в България носят неговото име, няма мно..
149.00лв. 119.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)