Menu
Your Cart

Икони на Св. Адриан и Наталия

Икони на светите мъченици Адраин и Наталия - православни икони, изографисани от най-добрите иконописци в България. Ръчна изработка с позлатяване и състаряване на най-изгодни цени онлайн.

Икона на Св. мчци Адриан и Наталия - ръчна изработка с позлатен фон
-25 %
Model: 1054-2
В православната икона на свети мъченици Адриан и Наталия са изобразени съпруг и съпруга от Никомедия, които дали живота си за Христовата вяра. Адриан първо бил езичник, но след като видял чудния свят на християнската любов, той се обявил в защита на хората, които щели да бъдат погубени от император ..
149.00 лв. 199.00 лв.
Икона на Св. мчци Адриан и Наталия - ръчна изработка със състаряване
-20 %
Model: 1054-3
Икона на свети мъченици Адриан и Наталия дриан е родом от Никомедия и веднъж налюдавал как римската армия измъчва, но толкова бил впечатлен от смелостта и вярата на Христовите последователи, че публично се обявил за такъв. Това само го довело до тъмницата. Неговата съпруга Наталия, като разбрали таз..
199.00 лв. 249.00 лв.
Икона на Св. мчци Адриан и Наталия - ръчно изработена
-20 %
Model: 1054-1
Икона на Адриан и Наталия, свети мъченици. Съпрузи, чествани от православната църква на 26 август. Адриан първо е бил езичник, но се обръща в християнин, за което е наказан и осъден да бъде убит с местните християни в Никомедия. Съпругата му Наталия, тайно изповядваща християнството, умира след съно..
119.00 лв. 149.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.