Икони
Вашата поръчка

За нас

Здравейте и добре дошли в сайта на ИКОНОПИС.бг

Работим с любов и знаем, че вярата носи здраве, сила и надежда!

Изработваме висококачествени православни икони с максимална автентичност и в съответствие с православните канони.

Изработката на една икона за нас е много повече от работа, тъй като знаем, че всяка наша икона намира водещо място в дома.

При нас ще намерите огромно разнообразие от ръчно изработени православни икони на Исус Христос, Света Богородица, Свети Мина, Свети Никола, Свети Георги и още над 100 икони на светци и светици.

При изработката се извършва се ръчно дорисуване, патениране и запечатване с лаково покритие, което защитава иконите от атмосферни влияния и ги прави изключително трайни за десетилетия.

Иконите със златно покритие се изработват с ръчно поставяне на златен варак и уникална златна боя, като се използват висококачествени материали и бои устойчиви на избледняване.

За състарените икони фона се изработва ръчно по специална технология, която им придава автентичен вид на напукана повърхност.

След завършване всяка икона се запечатва с лаково покритие, което я защитава от атмосферни влияния.

Всеки наш продукт има на гърба си стикер със сертификат за качество и произход.

Всички снимки в сайта са с илюстративен характер, като е възможно е да има минимални разлики поради ръчната изработка на изделията и предвид разликата в екраните на различните устройства, с които може да се разглежда сайта.

ИКОНОПИС.бг - магазин за икони предлагащ уникални майсторски ръчно изработени икони на най-изгодни цени директно от ателието.