Икони
Вашата поръчка

Икони на Свети Мартин

Вижте различните варианти на икони на свети Мартин Изповедник - рисувани, състарени, със златно покритие, за параклиси и т.н.

Икона на Свети Мартин Изповедник - автентично състаряване
-20 %
Икона на св.Мартин Изповедник - иконата е състарена по технологичен начин кракле, за да придобие този автентичен външен вид. Живял през 7 век, по времето на император Костанс. Тогава били плъзнали много ереси, сред които и тази на монотелитите. Императорът също бил от тях и когато Мартин му се проти..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Свети Мартин Изповедник - ръчна изработена
-20 %
Икона на св.Мартин Изповедник - иконата е ръчно изработена и представя светеца върху син фон, с блестящ ореол.Иконата на свети Мартин Изповедник изобразява един светец живял през 7 век, като е останал в историята с ревностното си изобличаване на еретиците монотелисти. Това му е навлекло гонението по..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети Мартин Изповедник - със златно покритие
-25 %
Икона на св.Мартин Изповедник - икона с фон в златен завършекПапа Мартин I, известен също като Мартин Изповедник, е бил епископ на Рим от 21 юли 649 г. до смъртта си на 16 септември 655 г. Той е бил посланик на папа Теодор I в Константинопол и е избран да го наследи като папа. Той e единственият пап..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)