Икони
Вашата поръчка

Икони на Свети Иван Рилски

Икони на Свети Иван Рилски Чудотворец - вижте уникалните ръчно изработени и майсторки изографисани икони на най-изгодни цени от нашия онлайн магазин.
При нас можете да изберете уникална икона на Св. Иван Рилски от различните варианти за ръчна изработка със златен варак, различни релефни орнаменти, рамки, платно, състарени и патенирани икони и други.  
Иконата на най-големия български светец е подхояща за подарък за всеки дом или офис, за сватба или кръщене, именни дни, за здраве и закрила на семейството и много други поводи.

Икона на Свети Иван Рилски Чудотворец - ръчна изработка
-20 %
Малко са думите, с които може да се опише духовното дело на дълголетника свети Иван Рилски Чудотворец, живял по времето на най-съдбоносните събития за духовния път на България през вековете. От цар Борис I, до Цар Петър I и възхода на християнството по българските земи, той остава като пример за вис..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети Иван Рилски Чудотворец - с фон злато
-25 %
Светата икона на свети Иван Рилски Чудотворец изобразява небесният покровител на България; славата му обаче надхвърля българските предели и днес има храмове кръстени на светеца и извън страната. Според неговите жития, когато родителите му, благочестиви и не особено богати хора, умират, той раздава в..
199.00лв. 149.00лв.
Икона на Свети Иван Рилски Чудотворец - състарен фон
-20 %
Икона на свети Иван Рилски Чудотворец (Йоан Рилски) Роден в дупнишкото село Скрино, в благословено време когато християнството се разпространява сред българите чрез делото на Цар Борис I. Още млад след загубата на родителите си, той дарява цялото си имане и тръгва по пътя на отшелничеството. Основав..
249.00лв. 199.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Този сайт използва бисквитки