Икони
Вашата поръчка

Икони на Свети Архангел Гавраил

Икони на свети Архангел Гавриил - уникални икони за подарък с различни варианти на изработка от нашите майстори на най-изгодни цени.

Икона на Свети Архангел Гавраил - автентично състаряване
-20 %
Икона на св. Архангел Гавраил - ръчно изработена икона с лик на Архангела върху дървена плоскост.В религиите произтичащи от Авраам, Гавриил е архангел, един от седемте висшестоящи Божии служители. В Стария завет е отбелязано как се явява на пророк Данаил; появява се и в други древни еврейски писан..
249.00лв. 199.00лв.
Икона на Свети Архангел Гавраил - ръчна изработка
-20 %
Икона на св. Архангел Гавраил - перфектна ръчна изработка с изографисване по каноничен модел.Архангел Гавриил, един от седемте архангели заема изключително важно място в Новозаветния разказ. Той се явява първо на Захария, за да възвести раждането на Йоан Кръстите, а по-късно и на Дева Мария, на коят..
149.00лв. 119.00лв.
Икона на Свети Архангел Гавраил - ръчно позлатена
-25 %
Икона на св. Архангел Гавраил - икона създадена по ръчна технология и с изцяло ръчно позлатен фон.В еврейската религия. при мюсюлмани и християни Гавраил е един от седмината ангели, вестители на Божията промисъл. Името му значи „Божия сила“ или "Бог е силен". Появява се и в Стария и в Новия завет, к..
199.00лв. 149.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)